Hoppa till huvudinnehållet

Fall framåt för Karlskoga

Publicerad:

– Det här var ett fall framåt, det var mycket positivt och det mest positiva kanske vara att vi var missnöjda med förlusten, säger KFUM:s coach Jari Viitakangas efter lördagens bortaförlust mot Järva.

– Vi fick storstryk av dom hemma, men vi är missnöjda för att vi förlorade mot ett lag som vi kan slå. Vi gjorde en bra förstaperiod, men sedan två riktigt dåliga där vi kastade bort bollar och tog skott i fel lägen. Det har varit lagets stora problem i flera år nu.

– Förutsättningarna innan var att vi saknade fyra på grund av skador och resa och hade tre nya med som inte spelat med oss. Det fungerade bra ändå trots att det kan vara litet problematiskt att förklara hur vi ska spela för nya och jag lovar vinst nästa match, slutar Jari Viitakangas.

Artikeltaggar

BasketNyheterSport

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.