Hoppa till huvudinnehållet

KFUM:s grabbar avslutade med hygglig insats

Publicerad:

KFUM Karlskogas basketgrabbar gjorde en hygglig insats i Örebro, men till seger räckte det inte. eco:s utvecklingsspelare vann med 92–77. – Vi är inte tillräckligt bra tränade eller samspelta, säger KFUM:s coach Jari Viitakangas.

– Men vi gjorde en hygglig insats. Alla bidrog på något sätt och när vi väl är bra visar vi att vi har i division 2 att göra. Men vi kastar bort för mycket bollar och missar för många returer. Vi tappar för mycket när tempot stegras och vi måste träna mer helt enkelt. Det här var sista matchen och jag vet inte hur det blir nästa säsong. jag fortsätter in te om det inte blir annorlunda än nu slutar, Jari Viitakangas.

Mot Örebro gjorde Erik Pettersson 24 poäng, Pontus Andersson 23, Mattias Johansson 13, Tobias Holmberg 7, Jonathan Beckman 4, Per Ström 4 och Simon Lindström 2.

Mattias Johansson kvitterar ut bäst betyg i ett jämnt KFUM-lag.

Artikeltaggar

BasketNyheterSport

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.