Hoppa till huvudinnehållet

Födelsedag 21 november

Publicerad:
Foto: Martin Meissner

Mats Werf

Karlskoga

70 år fyller den 21 november Mats Werf, Hertig Carls Allé 10, Karlskoga. Han är född i Motala. Mats Werf blev civilingenjör i elektronik vid Chalmers 1973 och har bland annat varit projektledare och avdelningschef på Saab Dynamics. Han är ansvarig för självförsvarssektionen inom Karlskoga Budoklubb, tidigare har han någon gång haft varje post i styrelsen i klubben. Under årens lopp har han utbildat mängder av ungdomar i Karlskoga i självförsvar. Mats Werf reser gärna till Grekland, oftast varje höst. Somrarna tillbringar han gärna med husvagn och båt på Bofors camping utanför Strömstad.

Artikeltaggar

FamiljFödelsedagar

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.