Hoppa till huvudinnehållet

Padelkamp kan bli i version 2.0

Publicerad:
Innan finalmatchen spelade Gustaf Franzén och Oliver Eklind från BIK en uppvisningsmatch mot Christoffer Wiktorsson och Erik Grandelius från Degerfors IF.
Innan finalmatchen spelade Gustaf Franzén och Oliver Eklind från BIK en uppvisningsmatch mot Christoffer Wiktorsson och Erik Grandelius från Degerfors IF. Foto: Helena Lundberg

Ett kvartal med friskvård och hälsa på schemat mynnade ut i en Padelturnering där hela 32 lag kom till start.

Arena Reklam arbetar med kvartalsteman och de sista tre månaderna har temat varit friskvård och hälsa. En av aktiviteterna man provat på var padel, en motionsform som blivit mycket populär på kort tid och så även på Arena. Företaget drog igång ett eget evenemang Padelkampen tillsammans med Karlskoga Padelklubb. Andra företag bjöds in att delta i tävlingen där fina priser fanns att spela om. Och anmälningarna lät inte vänta på sig.

– Det blev snabbt fullt på anmälningslistan, berättar Jenny Thermell, VD på Arena Reklam.

Minimässa

Tävlingen gick av stapeln i Stråhallen där man vanligtvis har två padelbanor tillgängliga för allmänheten, men inte under fredagen. Hela trettiotvå företag anmälde lag till kampen som pågick under ett set var. Framåt sjutiden på kvällen kunde man slutligen kora ett vinnande lag, Uniflex bemanning och Recipharms Fredrik Svenson och Gabriel Ek. På andra plats kom Karlskoga sjukgymnastik genom Håkan Persson och Jacob Lundegård medan Stefan Löfroth och Jacob Nyström från Global Invest tog hand om bronsplatsen.

Under dagen arrangerades även en minimässa i anslutning till padelbanorna och en timme före finalen var det uppvisningsmatch. Gustaf Franzén och Oliver Eklind från BIK spelade match mot Degerfors IF Christoffer Wiktorsson och Erik Grandelius.

Mässan tillsammans med matcherna drog åtskilliga åskådare till sig under dagen.

– Det har varit väldigt roligt och uppskattat. En uppföljning, version 2.0 är inte helt omöjlig, avslutar Jenny Thermell.

Överskottet från Padelkampen går till Karlskoga Padelklubbs barn och ungdomsverksamhet.

Fredrik Svensson och Gabriel Ek vann fredagens padelkamp.
Fredrik Svensson och Gabriel Ek vann fredagens padelkamp.

Artikeltaggar

Arena ReklamNyheterPadelStråhallen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.