Körde mc utan körkort

Publicerad:

Polisen stoppade en motorcyklist där föraren saknade körkort.

Det var i tisdags som polisen stoppade en man i 45-årsåldern när han körde motorcykel på Carls Åbyvägen. Kontrollen visade att mannen inte hade behörighet att köra motorcykel. Mannen visade även tecken på att vara påverkad av narkotika så han togs med till förhör och provtagning.

Han är nu misstänkt för rattfylleri, ringa narkotikabrott och olovlig körning.

Artikeltaggar

Brott & blåljusCarls ÅbyvägenOlovlig körningRattfylleriRinga narkotikabrott

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs vidare