Hoppa till huvudinnehållet

Flinck och Håkansson till Karlskoga

Publicerad:
Thorsten Flinck och Kenny Håkansson kommer till Karlskoga och Folkets hus.

Thorsten Flinck och Kenny Håkansson är på höstturné och den 10 november kommer de till Karlskoga för en spelning.

Thorsten Flinck är nu ute på en omfattande höstturné tillsammans med gitarrvirtuosen Kenny Håkansson, känd från band som Kebnekaise, Dag Vag där han gick under namnet Beno Zeno och Mikael Ramel Band - Till Dej.

Föreställningen som paret turnerat med i drygt femton års tid nu, heter ”Hemma hos Thorsten och Kenny”, och turnén omfattar 20 konserter på lika många orter i november och december. Föreställningen landar på Nya Folkets Hus i Karlskoga söndag den 10 november.

Han har genom åren även haft stora framgångar som sångare och har givit ut ett antal album. Mest känd är låten ”Jag reser mig igen” som han tävlade med i Melodifestivalen 2012.

Nu är Thorsten aktuell med en ny skiva, en julsingel med titeln ”Kan du fira jul med en sån som jag”. Skivan spelades in i september och säljs exklusivt på plats endast under denna höstturné.

”Hemma hos Thorsten och Kenny” bjuder på en konsertafton med teatrala inslag i två akter, där Thorsten flyger fritt till Kennys eminenta ackompanjemang och där ingen föreställning är den andra lik.

Artikeltaggar

KarlskogaKebnekaiseKenny HåkanssonNöje/KulturNya Folkets Hus i KarlskogaThorsten Flinck

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.