Bernt från Nora, ny ordförande för Skogsentreprenörerna

Näringsliv
PUBLICERAD:
Vid Skogsentreprenörernas nyss avslutade årsstämma i Lund, valdes Kolbjörn Kindströmer från Nora, till ny styrelseordförande efter Bernt Hermansson.

– Jag är både hedrad och stolt över förtroendet som jag fått. Som skogsentreprenör finns det inget finare uppdrag, och jag ser fram emot att få fortsätta jobba med att skapa bättre förutsättningar för landets entreprenörer, säger Kolbjörn Kindströmer i ett pressmedelande.

Skogsentreprenörerna är en rikstäckande branschorganisation för småföretagare som arbetar i den svenska skogen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.