Hoppa till huvudinnehållet

Wallenstad slutar som vd på Valåsen

Publicerad:
Fredrik Wallenstad. Foto: Per Lindgren

Fredrik Wallenstad slutar som vd på Moelven Valåsen i Karlskoga. Anledningen är att han går vidare till annan tjänst inom Moelven Timber.

Fredrik Wallenstad, som har varit vd för Moelven Valåsen i sex år, ska bli ny marknadsdirektör i Moelven Timber. Han tillträder tjänsten den 1 december. Wallenstad tar över efter nuvarande marknadsdirektören Lars Thorsrud som lämnar Moelven.

"Fredrik har den erfarenhet och kunskap som krävs för att driva utvecklingen av vår marknadsorganisation. Han har rapporterat till mig under de senaste tre åren och jag är glad att Fredrik vill ta på sig denna krävande uppgift" säger ordförande i Moelven Valåsen och divisionschef i Moelven Timber, Anders Lindh, i ett pressmeddelande.

Samtidigt ger han ett stort tack till Lars Thorsrud.

"Lars har varit en positiv kraft i vår marknadsorganisation och jag önskar honom all lycka framöver."

Ersättare som vd på Moelven Valåsen blir Thomas Haglund. Han har tjänstgjort i många olika roller utanför och inom Moelven. Nu senast som projektdirektör i Moelven Timber och tidigare bland annat vd för Moelven Dalaträ och Moelven Norsälven.

"Thomas har gjort ett utmärkt arbete i sina tidigare roller i Moelven och han har rapporterat till mig under de senaste tre åren. Jag är väldigt nöjd att Thomas väljer att ta på sig denna uppgift" säger Anders Lindh.

Artikeltaggar

KarlskogaMoelvenMoelven Valåsen ABNäringslivValåsens sågverk

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.