Hoppa till huvudinnehållet

Rapport från polisen

Publicerad:

Polisen stoppade en bil på Bjällervägen i Karlskoga under onsdagen. Misstanke uppstod om att föraren, en man i 25-årsåldern, var påverkad av narkotika. Misstänkt narkotika som påträffades i bilen och bostaden. Mannens körkort omhändertogs.

Polisen har fått in en anmälan om stöld av diesel ur en grävskopa vid Villingsberg. Någon gång i tisdags eller onsdags ska det ha stulits 90 liter diesel. Stölden ska ha skett vid vindkraftsparken i området. Polisen har inga kända vittnen.

Boende i en fastighet på Gustavsgatan i Karlskoga har anmält att någon tagit sig in i trapphuset och gått runt och lirkat med något i låsen. Det ska ha skett vid ett flertal tillfällen mellan fredags och onsdags och då under nattetid.

En person har anmält till polisen att han fått inbrott i sitt källarförråd på Gösta Berlings väg i Karlskoga. Stölden ska ha skett i början av veckan och ur förrådet ska en dator och elektroniksaker ha försvunnit. Hänglåset saknas på förrådsdörren. Polisen har inga vittnen.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGustavsgatanHemfridsbrottKarlskogaNarkotikabrottStölderVillingsberg

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.