Hoppa till huvudinnehållet

Årets sportstipendiater belönades

Publicerad:
11 av de 14 stipendiater som fick ta emot prispengar kom till fullmäktigesammanträdet under tisdagen. Foto: Rickard Reinli

Under tisdagens kommunfullmäktige i Karlskoga belönades årets sportstipendiater. Totalt fick 14 personer ta emot prischeckar för sina guldmedaljer i mästerskap under 2019.

För varje individuellt guld fick det tas emot en prissumma på 3 000 kronor och för varje guld som tagits som en del av ett lag var summan 2 000 kronor. Både SM- och NM-guld räknandes in och belönades per medalj.

Här är listan på årets stipendiater:

Artikeltaggar

KarlskogaNyheterStipendier

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.