Vattnet avstängt på grund av läcka

Nyheter
PUBLICERAD:
Vattnet är avstängt på grund av en läcka på Björklundsgatan i Strömtorp.
Foto:
En vattenläcka i Strömtorp gör att vattnet är avstängt på reparation. Tank finns utställd.

Degerfors kommun gick på onsdagen ut med information om en vattenläcka på Björklundsgatan i Strömtorp. Allmänheten uppmanas att stänga alla vattenkranar och vattentank finns uppställd vid Björklundsgatan 4C.

Avstängningen räknar man med kommer pågå hela dagen fram till 16-tiden.

"När vattnet kommer tillbaka, kan missfärgat vatten och tryckförändringar förekomma. Missfärgningen är inte farlig, men var försiktig med tvätt av kläder. Spola tills vattnet klarnar" står det i informationen på kommunens hemsida.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.