Hoppa till huvudinnehållet

Misstänkta för narkotikabrott

Publicerad:
Foto: Johan Nilsson/TT

Två personer är misstänkta för narkotikabrott och en person är misstänkt för brott mot knivlagen efter att polisen utfört kontroller.

Polispatrull uppmärksammade en 25-årig kvinna på Skogsrundan och fattade misstanke att hon var påverkad av narkotika. Beslut togs om kroppsbesiktning. Kvinnan är nu misstänkt för narkotikabrott.

Av samma anledning blir två män som befinner sig på Gustavsgatan kontrollerade av polis. Den ena mannen, en 25-åring, misstänktes ha brukat narkotika och togs med för provtagning. Den andra mannen bar kniv och misstänks nu för brott mot knivlagen. Kniven togs i beslag.

.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGustavsgatanNarkotikabrottSkogsrundan

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.