Rapport från polisen: Lurades köpa mobil

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I måndags anmälde en person att han blivit lurad på nätet. Målsägande har betalat 1 000 kronor via swish för en Iphone som fanns till försäljning på blocket. Ingen telefon har levererats till köparen. Misstänkt är en man i 25-årsåldern som är bosatt i västra Värmland.

Ett företag har anmält en däckstöld på Stålvägen i Karlskoga och stölden ska ha skett under natten mot tisdagen. Någon har stulit fyra sommardäck på aluminiumfälg till Volvo. Däcken fanns inne på ett låst inhägnat område vid ett företag. Ingen åverkan på grind eller stängsel har upptäckts.

Polisen larmades till Karlskoga centrum i onsdags angående en stöld. En tjej i tonåren ska ha stulit varor till ett värde av 587 kronor och passerat sista betalningsmöjlighet. Personal larmade butikskontrollant som stoppade gärningspersonen. Varorna återlämnades till butiken.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.