Rapport från polisen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:

I söndags larmades polisen till busstationen i Karlskoga. Anledningen ska vara att flera okända ungdomar kastat sten på en buss. Fyra stenar ska ha träffat bussen och en ruta ska då ha krossats.

I lördags larmades polisen ner till Karlskoga centrum. En kvinna i 35-årsåldern, ska ha stulit varor till ett värde av 99 kronor och passerat kassan utan att betala. Enligt anmälan stoppades kvinnan av en butikskontrollant. Kvinnan betalade för varan men är misstänkt för stöld.

På Degerforsvägen i Karlskoga stoppade polisen ett misstänkt rattfylleri i lördags. Föraren, en man i 45-årsåldern blåste positivt och enligt anmälan ska han ha haft 1,7 promille alkohol i kroppen. Mannens körkort omhändertas och han är nu misstänkt för rattfylleri.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.