Trädgårdsterapi med Ernst

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Ernst Kirchsteiger gör återblickar till tidigare sommarprojekt. Arkivbild.
Foto: Henrik Montgomery/TT
"Sommar med Ernst" är tillbaka den 18 juni. I år är dock upplägget annorlunda.

Till skillnad från tidigare säsonger ska han inte totalrenovera någon byggnad. Ernst Kirchsteiger befinner sig i stället på ett redan färdigt sommarställe och ska ägna varje avsnitt åt olika teman som exempelvis badrum, uteplatser och matlagning samtidigt som han gör återblickar till tidigare säsonger. Premiärprogrammet handlar om trädgård och odling.

"Att vara ute och jobba med växter är nästan terapeutiskt" säger Ernst Kirchsteiger i ett pressmeddelande.

"Sommar med Ernst" visas i TV4, TV4 Play och C More från den 18 juni.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.