Hoppa till huvudinnehållet

Hur tänker ni politiker?

Publicerad:
Insändarskribent undrar hur de ansvariga i Degerfors kommun tänker.
Insändarskribent undrar hur de ansvariga i Degerfors kommun tänker. Foto: Anna-Stina Tallmyren

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.

Ni diskuterar om hur ni skall bygga Simhallar Idrottshall Konstgräs för fotboll. Jag förstår inte denna syn på vad som behöver göras i Degerfors. Borde ni inte tänka på Att våra barn har bra skolor, samt att ni ordnar för ett bättre boende för dom äldre i Degerfors samt bättre sjukvård för samtliga i lilla Degerfors?

Kunde förstå om ni först tittade med öppna ögon hur ser det ut i Degerfors vad behövs göras, titta bara på gräset högt fallfärdiga hus mycket kunde göras runt vår fina älv. Vad jag förstår verkar det som ni tittar bara till era egna intressen inte folkets. Vakna upp ni är valda för att utveckla vårt samhälle gör ni inte det då behöver inte Degerfors Er.

Verkar inte som att Degerfors har underskott i budgeten som ni diskuterar har vi innevånare inget att oroa oss över, vi får bra skolor och bra bostäder sjukvård m.m.

Ta Er En fundera alla ni politiska partier oavsett färg vad ni håller på med.

Bekymrad Degerforsare

Artikeltaggar

ÅsikterInsändareKT-insändareKuriren-insändare