Hoppa till huvudinnehållet

Vinner tvist mot företag

Publicerad:

En Karlskogakvinna har anmält ett mobilföretag i Stockholm till Allmänna reklamationsnämnden, Arn.

Kvinnan beställde en ny skärm till sin iPhone på företagets hemsida. Den levererades och kostade 999 kronor. Hon monterade den själv, men skärmen var defekt så hon returnerade den och ville ha pengarna tillbaka. Men företaget godtog inte returen eftersom den skulle returneras i samma skick som när den mottagits och företaget ansåg att skärmen var i obrukbart skick.

Arn anser att kvinnan har rätt och rekommenderar nu bolaget att gå kundens krav till mötes.

Artikeltaggar

Allmänna reklamationsnämndenKarlskogaKonsumentStockholm

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.