Rapport från polisen: Kvinna förstörde förpackningar med rakhyvlar

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
Skadegörelser och stölder har anmälts till polisen i Karlskoga.

– På Verkstadsgatan i Degerfors har en hittills okänd person krossat bakrutan på en bil och tagit med sig två tröjor och ett par löparskor till ett totalt värde på nästan 3000 kronor.

– En väktare noterade hur en kvinna född -89 hade sönder ett flertal förpackningar med rakhyvlar i en butik i Karlskoga. Polispatrull kallas till platsen. Det totala värdet på varorna som kvinnan förstörde uppgår till drygt 740 kronor. Kvinnan är nu misstänkt för skadegörelse.

– En cykeltjuv har tagit sig in i ett förråd på Kilstavägen och där tagit med sig en rosa och lila damcykel.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.