Lastbil prejade personbil på E18

Brott & blåljus
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
En förare i en personbil har anmält att han prejades av en lastbil på E18 i höjd med Villningen förra veckan.

Bilisten hade påbörjat en omkörning av en lastbil och låg jämsides med den. Då blinkade lastbilen för att göra en förflyttning till omkörningsfilen där målsägarens bil låg. Målsäganden fick bromsa hårt för att undvika en allvarlig olycka. Lastbilens släp slog bort backspegeln på målsägandes bil samt repade höger framskärm.

Lastbilsföraren är nu misstänkt för otillåten förflyttning i sidled. Chauffören är även misstänkt för smitning då lastbilen inte stannade efter olyckstillfället.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.