Närodlat vid Kedjeåsgården

Familj
PUBLICERAD:
Det var gott om besökare när Nolsokna byalag inbjöd till marknadsdag.
Foto: Läsarbild från Jan Sjögren
Den 6 september var det marknadsdag med närodlat vid Kedjeåsgården.

Säljarna som stod under partytälten hade ett varierat utbud av varor. Där fanns bland annat rensade bär, kantareller, grönsaker, honung, kryddor, potatis, krukväxter, saft, sylt, marmelad, skorpor, kläder av olika slag och loppis. Ett lotteri med valfria vinster fanns också och man kunde gå en tipspromenad. Möjlighet till fika fanns. Besökarna höll coronaavstånd och handsprit fanns utställd på flera ställen för att minska smittrisken.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.