Nya brott, samma straff

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Karlskogabo dömdes i maj av Örebro tingsrätt för bidragsbrott till villkorlig dom och dagsböter. Nu har han dömts vid Göteborgs tingsrätt för hemfridsbrott och ringa narkotikabrott. Tingsrätten skriver att det tidigare utdömda villkorlig dom ska avse även den nya brottsligheten.

Karlskogabon togs i juni 2018 när han olovligen har trängt sig in i en bostad. Mannen var vid tillfället påverkad av amfetamin.

Mannen har erkänt att han olovligen befunnit sig inne i kvinnan och mannens bostad. Han har uppgett att han inte vet hur han kom dit. Utan att det är helt svart från det att han befann sig hemma i sin egen lägenhet.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.