Kvinna fängslas för trafikbrott

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Kvinnan har fortsatt att köra trots att hon saknar körkort.
Foto: Johan Nilsson/TT
En kvinna i Karlskoga döms till fängelse sedan hon har gjort sig skyldig till olovlig körning, grovt brott.

Kvinnan, som är i 60-årsåldern, har tidigare dömts för olovlig körning, grovt brott vid flera tillfällen och dömts till dagsböter. Då det inte haft någon effekt, utan kvinnan har fortsatt köra bil trots att hon saknar körkort, den här gången på väg länsväg 243 inom Degerfors kommun, så blir påföljden denna gång fängelse i en månad.

Kvinnan, som erkänt, ska dessutom betala 800 kronor till brottsofferfonden

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.