Hoppa till huvudinnehållet

Kastade sten mot personal

Publicerad:
Reporter Anders Persson
Anders Persson
anders.persson@kt-kuriren.se

I söndags larmades polisen till centrum på grund av en stöld från Willys.

Enligt personal så var en kvinna i 40-årsåldern inne i butiken och ska ha plockat på sig varor för 79 kronor. Hon ska ha lämnat butikerna ihop med sin man utan att betala. Personalen följde efter paret. Då tog mannen upp sten och kastade mot dem. Polisen kunder gripa paret i Ekmansdalen.

Kvinnan betalade för varorna i efterhand, men är fortfarande misstänkt för stöld och mannen är misstänkt för försök till misshandel.

Artikeltaggar

Brott & blåljusEkmansdalenKarlskogaStölderWillys

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.