Hoppa till huvudinnehållet

Perfekta julklappen till fembarnsmamman - vann fem miljoner på Triss

Publicerad:
Plötsligt hände det för en kvinna från Storfors. Dagen innan julafton skrapade hon hem fem miljoner kronor på Triss. Foto: Noella Johansson/TT

En fembarnsmamma från Storfors hade ordentlig tur dagen innan julafton. På en Trisslott skrapade hon fram en vinst på hela fem miljoner kronor.

Den 40-åriga kvinnan hade varit ute på promenad med sin make när hon skrapade några trisslotter. Hon och maken skrapade två lotter var och på kvinnans lott fanns tre lika belopp - fem miljoner kronor.

– Jag såg tre lika belopp, men förstod inte riktigt vad som hände först. Sedan började jag hoppa runt i köket som en känguru, säger femmiljonersvinnaren i ett pressmeddelande från Svenska Spel.

Kvinnan, som arbetar som körlärare, berättar vidare att hon och maken brukar skrapa Triss runt jul men att de aldrig vunnit stort tidigare.

– Jag tänker att det inte händer mig. Det är alltid äldre personer som vinner. Känslan är helt obeskrivlig, pengarna kommer verkligen till nytta, säger kvinnan i pressmeddelandet.

Kvinnan planerar nu att köpa en ny bil till maken, att lägga undan pengar för att säkra framtiden för barnen, och att köpa en resa till familjen när pandemin är över.

Detta var den andra miljonvinnaren i just Storfors och den nionde miljonvinnaren i Värmland. Den största vinsten togs hem av kvinnan i Arvika som vann 97 miljoner på Drömvinsten i november.

Artikeltaggar

MeraStorforsSvenska spelTravTriss

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.