Öppna BB snarast

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribent menar att det är hög tid att öppna förlossningen i Karlskoga.
Foto: Pontus Lundahl/TT
Nu måste det väl vara dags för de som drivit frågan om stängning av BB Karlskoga att vakna till och öppnar BB.

Det får inte ske att någon blir avvisad vid dörren kvinnokliniken i Örebro när de skall föda barn.Tur att paret var bestämd och krävde plats och ej ville föda i bilen utefter E18.G

Kullberg hävdar att det alltid finns plats men samtidigt säger hon att de ibland slussar patienter till annan ort.Det kan alltså vara fullt ? Personalen gjorde inget fel så de skall inte ha någon negativ kritik

Det har har aldrig varit ärligt menat att öppna BB Karlskoga. Jag har varit och lyssnat på A Svahn vid två tillfällen när han var på folkhögskolan Karlskoga vida båda tillfällen var det flumsvar och visade stor nonchalans mot de som verkligen kan verksamheten och det är ju självklart personalen.

Det har även fortsatt genom att ej ta med personalen i det ännu mer flummiga anbudsförfarandet. Jag lider med personalen som har denna ledning. Nog kunde man tycka att chefen på jobbet var lite stönig ibland men hon/han lyssnade på personalen och förstod hur viktigt det var att nå resultat tillsammans.

Riktigt genuina ärliga chefer inser när de har fel och det är dags att erkänna att det är fel att stänga BB Karlskoga. För att behålla ett uns av självaktning så öppna BB Karlskoga snarast

Curt-Ola Fridén

Läs mer om BB-frågan:

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.