Kommer snart en ny enkät

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribent får svar om hundrastgård.
Foto: Jonas Ekströmer/TT
Svar på insändare ”Vi saknar hundrastgård”

När vi påbörjade planeringen av en ny hundrastgård vid Stråningstorp kom det in synpunkter och frågor från boende i området gällande placering av hundrastgården. Av den anledningen så har vi pausat arbetet där så länge för att på nytt se över och utreda var den nya hundrastgården ska vara.

Insändaren som besvaras:

Inom kort kommer vi att gå ut med en enkät där hundägare i Karlskoga gärna får bidra med synpunkter om vad som är viktigt när vi bygger en hundrastgård, både för hundägaren och för hunden, men också vilken del av Karlskoga som är i behov av en hundrastgård. Håll utkik efter enkäten och bidra gärna med dina synpunkter och idéer där också, det är värdefullt för vårt fortsatta arbete.

Monika Jern, projektledare parkenheten på Karlskoga kommun

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.