Hoppa till huvudinnehållet

Flera bilar i krock på E 20 – vägen avstängd

Publicerad:
En trafikolycka med fler bilar inblandade inträffade på E 20 på måndagsmorgonen. Arkivbild.
En trafikolycka med fler bilar inblandade inträffade på E 20 på måndagsmorgonen. Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En större trafikolycka inträffade på måndagsmorgonen på E 20 mellan Finnerödja och Laxå. Flera lastbilar och personbilar var inblandade, uppger polisen på sin hemsida. Strax efter klockan nio fanns inga uppgifter om kända personskador.

E 20 var då avstängd i båda riktningarna och trafiken leds om, uppger Trafikverket.

Artikeltaggar

Brott & blåljusE20FinnerödjaLaxå

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.