Final för Boogely Boys

Nöje/Kultur
PUBLICERAD:
Boogely Boys med bland andra Åke Norén, Nicke Kahl, Jocke Högberg och Olle Öjebo.
Foto: Helena Lundberg, Arkivbild
Bland 60 bidrag gick musiker från Karlskoga vidare till final i P4 Nästa.

Nu har juryn har sagt sitt i musiktävlingen P4 Nästa och av alla 60 bidrag som kom in från Örebro län, har har man valt ut fem finalister. Boogely Boys, bestående av Åke Norén, Niklas Kah, Olle Öjebo, Stefan Kahl, Joachim Högberg och Henrik Nordén som är från Karlskoga, Örebro och Vintrosa. Låten heter Come on everybody. Övriga fyra är Mary Mi , George Shaid, Violetview samt L.J.

P4 Nästa är Sveriges Radios rikstäckande musiktävling för låtskrivare, artister och ny musik. Tävlingen vänder sig till både nya och etablerade låtskrivare och artister från hela Sverige. Tävlingen bygger på nya färdiginspelade originallåtar som under inskickningsperioden laddas upp till någon av P4:s 25 lokala kanaler.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.