Munskydd borde vara ett krav

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribent menar att munskydd borde vara krav för att få handla.
Foto: Johan Nilsson/TT
Tycker det är beklagligt att folk är så dåliga på att sätta på sig munskydd när de går i affärer.

Tycker dessutom att det är för jävligt att inte affärerna ser till att folk har munskydd på! Borde vara ett krav för att få handla. Har idag varit på en storhandel , många har på sig munskydd men många skiter i det, speciellt äldre och yngre.... dåligt av affären.

Var även på en mindre affär och där hade ju inte ens ( av de jag såg) personalen munskydd på och flera kunder som gick runt o flåsa utan munskydd..... ännu sämre av den affären.

Jag fattar då inte hur folk tänker!? Är väl för faan ingen uppoffring visa hänsyn mot andra ha på munskydd då man är i en affär??

Men som sagt ännu sämre av affärer att inte hjälpa till hålla ner risk för smitta genom att ha krav på munskydd i sina affärer. Alla ni som slarvar/ skiter i det tycker jag pissar på alla som sliter ihjäl sig runt på våra sjukhus. Att ni inom vården exploderar på att se folk inte ens kunna hjälpa er lite på traven med att ens ha munskydd på har jag full förståelse för!!

Ni gör ett jävla bra jobb och tacken för det är att många ser till att ni får än mer att göra utan att skämmas ett skit . Så Affärsägare: se till ställa krav på munskydd i era affärer!!! Hjälp till och ” tvinga” folk bära munskydd i era lokaler..... skall även gälla 40- talister!!!

Batman

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.