Hoppa till huvudinnehållet

Hon blir ny förvaltningschef för Folktandvården

Publicerad:
Idakajsa Sand.
Idakajsa Sand. Foto: Region Örebro län

Idakajsa Sand blir ny förvaltningschef för Folktandvården inom Region Örebro län.

Sand kommer närmast från en tjänst som verksamhetschef på folktandvårdsklinikerna Lillån och Wivallius i Örebro. Hon har under de senaste åren även ingått i Folktandvårdens ledningsgrupp och varit ansvarig för traineeutbildning.

– Jag ser fram emot fortsättningen på den utvecklingsresa som Folktandvården i Örebro län är mitt uppe i. Som ny chef hoppas jag kunna bidra med ett strukturerat och initiativrikt ledarskap som gör att vi, chefer och medarbetare, tillsammans kan utveckla verksamheten ytterligare till glädje för både patienter och medarbetare, säger Sand.

Artikeltaggar

FolktandvårdenÖrebro länRegion Örebro länSamhälle

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.