Död man hittades vid Sandtorpsudden

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Räddningstjänst och polisen larmades ut klockan 05.45 i onsdag den 9 juni till Sandtorpsudden i Karlskoga. En man hade påträffats mellan några stenar vid vattnet.

Gabriel Henning är presstalesperson på polisregion Bergslagen.

– Det är en man som anträffades där, det blir en anmälan men utan misstanke om brott. Läkare har varit på plats och konstaterat dödsfall. Sedan ska kroppen undersökas och se om det dyker upp något i efterhand. Men som vi bedömer finns ingen misstanke om brott, säger Gabriel Henning.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.