Besvikna på dåligt beslut

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribenter vill ha kvar sin basketplan.
Foto: Francisco Seco
Vi är killar och tjejer som tycker om att vara på basketplanen vid Näset. Ibland kör vi några stycken och ibland är vi många och då spelar vi match. Vi kör mixade lag och i lite olika åldrar.

Ingen av oss vill ha lågt hängande barnkorgar och alla är så besvikna på att basketplan försvinner för att de vuxna ska spela padel. Och vi är irriterade på att vuxna säger att basketplanen inte används, för det är helt fel!

Varför har ingen frågat oss vad vi vill ha på vår fritid? De små barnen får käpphästbana och skateramp men vi får inte behålla det som redan finns. Vi vill vara kvar på Näset. Kunna bada, spela basket och beachwolley. Padelbanor för vuxna finns det ju gott om.

Dålig stil och dåligt beslut.

/ Några av ungdomarna på basketplan

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.