Flera stölder från trädgårdar i Karlskoga

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Polisen har fått in fyra anmälningar om stölder från trädgårdar.

Under natten mot tisdag 8 juni har någon varit inne på en uteplats på Kungsvägen i Karlskoga och tagit tre växter i krukor. Händelsen finns på film.

Dagen efter var någon inne på en tomt på Varpvägen i Karlskoga. Även den händelsen finns på film och man kan se en man med en hund som plockar ner två amplar med blommor.

Samma dygn har två boende på Häsängsvägen i Karlskoga utsatts för stöld. I en trädgård har tre höga blomkrukor med växter tagits och från en annan tomt på samma gata har någon tagit två amplar med pelargoner. Det är oklart om stölderna hör ihop och polisen vill ha in iakttagelser från de aktuella adresserna.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.