Hoppa till huvudinnehållet

Fick samtal om miljonvinst direkt efter EM-vinsten

Publicerad:
En man i Karlskoga blev 2,7 miljoner kronor rikare efter att han vunnit på Lotto på onsdagskvällen. Foto: Christoffer Eltvik

En man i 55-årsåldern från Karlskoga fick dubbla anledningar att jubla på onsdagskvällen. Först vann Sverige mot Polen i fotbolls-EM - sedan vann han själv 2,7 miljoner kronor på Lotto.

Mannen satt själv som på nålar under fotbollsdramat och hade inte hunnit kolla sina lottorader. Strax efter slutsignalen blev han uppringd av Svenska Spels vinnarkommunikatör.

─ Skojar du med mig?! Oj vad roligt, nu blev jag alldeles tårögd. Det är ju hur skönt som helst, säger den glatt överraskade mannen, i ett pressmeddelande.

En lottorad som var en kombination av födelsenummer och andra turnummer hade gett honom 2,7 miljoner kronor. Pengarna kommer gå till att sätta guldkant på vardagen och att uppfylla drömmen om en safariresa med familjen.

─ Det här betyder jättemycket, nu kan vi öppna upp för livets goda. Vi kommer vilja göra någonting häftigt i familjen för att skapa minnen och skratta tillsammans, sen kunna ge barnen en bra start i vuxenlivet och själva ha en trevlig resa den tid som är kvar, säger mannen i pressmeddelandet..

Artikeltaggar

KarlskogaSvenska spelTrav

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.