Hoppa till huvudinnehållet

Man hotade före detta fru och ett barn med yxa

Publicerad:
Arkivbild.
Arkivbild. Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 50-årsåldern greps och anhölls senare misstänkt för grovt olaga hot samt barnfridsbrott.

Mannen ska ha sökt upp sin tidigare fru med barn i en bostad i Åtorp i Degerfors kommun på fredagskvällen.

Enligt polisen har mannen hotat dem med en yxa. De ska ha lämnat platsen medan mannen stannade. Polisen tillkallades och kunde gripa mannen. Åklagare anhöll mannen senare under natten. Det finns inga skador rapporterade enligt polisen.

Artikeltaggar

ÅtorpBarnfridsbrottBrott & blåljusDegerfors kommunGrovt olaga hotPolisen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.