Hoppa till huvudinnehållet

Sean Sabetkar: ”Dom straffade oss rejält”

Publicerad:
Oliver Ekroth och Sean Sabetkar efter ett av Malmös mål. Foto: Tommy Pedersen/TT

Sean Sabetkar startade i backlinjen igen mot Malmö efter att ha startat på bänken mot Hammarby. Lördagens hemmamatch slutade dock med en ny storförlust.

– Vi åkte på en hel del kontringar och de rann igenom för många gånger, säger Sabetkar.

I den första halvleken gjorde Malmö två mål där det första styrdes på täckande Oliver Ekroth och det andra på Sabetkar efter ett motlägg.

– Det är klart att det är surt att gå till pausvila med den typen av mål emot sig, men om man kollar på de enskilda situationerna så uppstår de efter att vi konsekvent tappat boll på egen planhalva.

– Då blir det så till slut. Det är skittråkigt, men det hände eftersom de rann igenom gång på gång och det är något vi måste jobba på, säger Sabetkar.

De många bolltappen var något som både Tobias Solberg och Sabetkar nämnde efter matchen.

– De straffade oss rejält. Vi måste lära oss och någonstans kunna bryta i hop och komma igen. Vi har släppt in många mål på två matcher nu och det är inte okej, säger Sabetkar.

Finns saker att korrigera

Inför nästa match borta mot Sirius nästa helg menar Sabetkar att det finns saker att titta och jobba på inom laget.

– Det är klart att det som försvarsspelare inte ger en bra känsla att släppa in många mål. Samtidigt gäller det hela laget och vi behöver korrigera det snabbast möjligt och komma igen.

– Vi möter Sirius nästa match och det är en jätteviktig match. Då kan man inte bara tänka på det som har varit utan då måste vi se framåt.

På frågan om vad som bidrog till tappet i början av den andra halvleken svarar Sabetkar:

– Det är svårt att säga exakt. Det är ju många saker som händer och vi behöver sätta oss och kolla det.

Vad pratade ni om i paus?

– Vi behövde höja oss allihop och det var det vi snackade om i paus. Men vi kom ut likadant i andra halvlek tyvärr. Men det är fotboll. Vi får en ny chans nästa helg.

Artikeltaggar

Degerfors IF HerrFotbollSean SabetkarStora Valla

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.