Vad är det för service?

Insändare
PUBLICERAD:
Insändarskribent vill ha sin tidning.
Foto: Robin Haldert/TT
Det händer då och då att tidningen inte kommer på morgonen som man är van vid.

Är det något tekniskt fel vid tryckningen så kan jag förstå det, men när man ringer och talar om att man inte har fått tidningen så fick jag en gång det glada tipset att jag kunde gå in på nätet och läsa tidningen.

En annan gång fick jag höra att jag kunde åka till GoBananas och hämta mig en gratistidning, och nu sist när jag mailade att tidningen uteblivit fick jag ett snabbt svar, ungefär som att ta det lugnt det är ingen fara, vi förlänger prenumerationen motsvarande tid.

Vad är det för service, förr åkte någon ut och levererade en ny tidning inom några timmar och det kunde man möjligen acceptera. Prenumererar man på en morgontidning så är väl syftet att man ska kunna läsa den på frukostbordet, och med tanke på hur dyr tidningen har blivit de senaste åren så börjar man fundera på om man inte kan klara sig utan Karlskoga Tidning efter mer än 50 år.

Gammal prenumerant

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.