Olovlig körning och bråk

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Foto: Johan Nilsson/TT
Förutom klagomål på hög musik har natten i Karlskoga och Degerfors varit relativt lugn.

Runt tjugo över två på fredagsnatten larmades polisen till ett bråk mellan en man och en kvinna. Båda ska ha haft tillhygge, polispatrullen ska endast ha medlat mellan parterna och sedan kunnat lämna platsen. Händelsen ägde rum i Karlskoga.

Polisen ska även ha åkt på ett larm strax före två på fredagsnatten, utanför en krog i Karlskoga ska två män i tjugoårsåldern ska ha anmält varandra för misshandel.

I Degerfors togs en man i 45-årsåldern av polisen för olovlig körning.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.