Mopedbil prejades in i stolpe av lastbil

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
På länsväg 205 genom Svartå skedde en smitningsolycka mellan en lastbil och en mopedbil.

Det var onsdag 25 augusti som pilen fick in ett larm om en trafikolycka. Trots möte körde en vit lastbil med släp om målsägande som körde sin mopedbil. För att inte kollidera med lastbilens släp väjde mopedföraren ut i vägrenen och kolliderade med en vägskylt. Lastbilsföraren försvann från platsen utan att ge sig tillkänna.

Polisen vill få in vittnen till händelsen för att kunna identifiera lastbilen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.