Hoppa till huvudinnehållet

Woodys vann – och toppar tabellen

Publicerad:
Woodys vann mot Storfors
Woodys vann mot Storfors

Segern mot Storfors på hemmaplan innebär att Woodys nu är serieledare i division 6 Värmland östra herr i fotboll, en poäng före Strömtorp B. Strömtorp B har dock en match mindre spelad. Woodys vände och vann med 2-1 (0-1). Storfors ligger på femte plats i tabellen.

Segern var Woodys sjunde på de senaste nio matcherna.

Aston Ericsson och Kim Löfving gjorde målen för Woodys, medan Markus Ståhl nätade för Storfors.

Lagen möts igen på Rönningens IP, söndag 5 september 14.00.

Artikeltaggar

Division 6 Värmland östraFotbollKilsta IPStorfors FFWoody’s FC

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.