Busschaufförerna förtjänar beröm

Insändare
UPPDATERAD:
PUBLICERAD:
Insändarskribent berömmer busschaufförer.
Foto: Hasse Holmberg/TT
Häromdagen så åkte jag buss hem till Karlskoga efter en jobbig dag på universitetet. När jag skulle av vid Karlskoga busstationen så glömde jag datorn på sätet. Men tack vare andra busschaufförer som hjälpte mig så fick jag tillbaka datorn.

Det är inte första gången busschaufförer hjälper till och ställer upp för slarviga tonåring/ung vuxen. När det gäller busschaufförer så får oftast busschaufförer skit av passagerare för att inte hålla tiden eller för att dom kör för dåligt.

Men jag skulle vilja hylla alla busschaufförer i Karlskoga för allt jobb och bra service dom gör, utan dom så skulle studenter som mig få det svårt.

Huy Nguyen

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.