Turistföreningen har vandrat i Murstensdalen

Familj
PUBLICERAD:
Ingvar Eriksson tog täten under vandringen i Murstensdalen.
Foto: Privat
STF firade Vandringens dag genom att vandra 15 000 steg.

Den 11 september firades Vandringens dag 2021. Svenska Turistföreningen, Karlskoga Degerfors, valde att göra ett återbesök i Murstensdalen. Pandemin har ökat intresset för naturen så trots hotande regn, var det många vandrare där berättade ordförande Ingvar Eriksson.

Murstensdalen har en fin kuperad natur med vackra rastplatser.

– Det var en lite utmanande vandring, 15000 steg och 22 våningar visade telefonen, sade Ingvar Eriksson.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.