Knivhögg man flera gånger - åtalad för grov misshandel

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Degerforsbo i 20-årsåldern står åtalad för grov misshandel som ska ha skett den 12 augusti på Jannelundsvägen i Degerfors.

Den misstänkte kom in på pizzerian och började anklaga målsäganden. Målsägande ville inte bråka inne på pizzan så de gick ut till baksidan. Där ska anklagelserna ha fortsatt. Den misstänkte slår till målsägande i ansiktet och attackerar honom. med både kniv och slag. Målsägande fick blåmärken och sticksår på flera ställen på överkroppen.

Målsäganden samt vittnen kände till den misstänkte och kunde namnge honom. Han greps på en buss som var på väg mot Karlskoga.

Åklagaren skriver i åtalet att brottet bör bedömas som grovt eftersom mannen visat särskild hänsynslöshet och råhet genom att sticka och hugga målsägande flera gånger med kniv samt då gärningen även varit livsfarlig.

Den misstänkta mannen nekar till brott.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.