Hoppa till huvudinnehållet

Dagledigträff med musik i Kedjeåsgården

Publicerad:
Nattsudd besökte Kedjeåsgården Foto: Jan Sjögren

Den 14 september var det, efter ett långt uppehåll, åter dags för efterlängtad Dagledigträff i Kedjeåsgården.

Ett knappt 30-tal personer fanns i publiken och de gladde sig åt att äntligen få ses igen.

För underhållningen svarade Nattsudd. Duon bestod av Kent Olsson på gitarr och sång samt Christer Dahlberg på dragspel och han var även historieberättare. De båda har genom åren varit flitiga besökare i Nolsokna både på dagledigträffar och andra aktiviteter. Dagen till ära bjöd de bland annat på låtar från Elvis, Vikingarnas och Gunnar Wiklunds repertoar.

Sedvanlig avslutades träffen med kaffe, smörgås och kaka

Artikeltaggar

FamiljKarlskogaKedjeåsen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.