Intrång i campingstuga igen

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
Degernäs camping har anmält ett olaga intrång som skett i en av deras stugor.

Någon gång mellan måndag 13 september och tisdag 14 september ska någon ha varit i en av stugorna och smutsat ner. Kaffe och grädde fanns kvar i kylen.

Även förra veckan anmälde Degernäs camping två fall av olaga intrång.

Vid ena tillfället har någon tagit sig in samlingsrummet och sanitetsrummet genom att bryta upp dörren. Vid det andra tillfället uppmärksammade personal på campingen hur två personer lämnade en stuga på området. Även då påträffades mat i ett kylskåp.

Polisen har inga kända vittnen till händelsen.

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.