Aggressiv dopinganvändare

Brott & blåljus
PUBLICERAD:
En Karlskogaman i 20-årsåldern har fått två strafförelägganden på sammanlagt 7 000 kronor för ringa dopningsbrott och våldsamt motstånd.

Mannen togs den 9 juni på Kilstavägen i Karlskoga och på sig hade han fyra milliliter testosteronenantat och tre milliliter testosteronpropionat, som båda är dopningsmedel.

En månad senare greps manen igen, nu på Värmlandsvägen i Karlskoga. Mannen satte sig till motvärn genom att spjärna emot och kränga med kroppen samt sparka omkring sig för att hindra poliserna när de skulle gripa honom

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.