Hoppa till huvudinnehållet

Påverkad togs med hasch - döms till böter

Publicerad:

En man i 20-årsåldern från Karlskoga har dömts vid Örebro tingsrätt till 1 500 kronor i dagsböter för två fall av ringa narkotikabrott.

Mannen greps den 13 februari på Gustavsgatan i Karlskoga. Polisen misstänkte att mannen var påverkad så han fick följa med till förhör och provtagning. Resultatet visade att mannen hade amfetamin i blodet. Vid visitationen påträffades 0,50 gram hasch.

Mannen erkänner brottet.

Artikeltaggar

Brott & blåljusGustavsgatanKarlskogaRinga narkotikabrott

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.