Hoppa till huvudinnehållet

Satsning på nytt studioprogram: ”Snackar upp och ner Degerfors IF”

Publicerad:
Sportredaktionens Dennis Pavlovic och Fredrik Narvelid tillsammans med Degerfors IF:s Victor Edvardsen under torsdagens inspelning av avsnitt nummer två.
Sportredaktionens Dennis Pavlovic och Fredrik Narvelid tillsammans med Degerfors IF:s Victor Edvardsen under torsdagens inspelning av avsnitt nummer två. Foto: Kajsa Juslin

Karlskoga Tidning-Kuriren kan nu presentera en fortsättning av programmet Studio Valla.

– Det är ett program där vi kommer snacka upp och ner Degerfors IF under resten av säsongen, säger sportredaktionens Fredrik Narvelid.

TV: Premiär för Studio Valla – Werner och Gravius gästarNytt avsnitt av Studio Valla: ”För två år sedan var jag inte värd en krona”

Studioprogrammet kom till efter en idé från just sportreportern Fredrik Narvelid.

– Jag tyckte att det saknades något i bevakningen, något nytt. Jag låg och grubblade några nätter och kom sedan på vad... "Studio Valla", säger Narvelid.

Ett testavsnitt publicerades förra fredagen. Efter positiv respons på detta kan Karlskoga Tidning-Kuriren nu presentera en fortsättning med ett avsnitt i veckan under resten av säsongen.

– Det ska bli kul att fortsätta göra det här tillsammans med mina kollegor Dennis och Tomas. Förhoppningsvis känner tittarna att de får en större inblick i Degerfors IF genom programmet.

Narvelid beskriver Studio Valla så här:

– Vi ger våra senaste tankar om Degerfors IF och diskuterar dessa med varandra. Vi bjuder även in gäster och går lite djupare med dom. Det är ett program där vi snackar upp och ner Degerfors IF, helt enkelt.

– Det är kul att vara i gång. Två avsnitt är gjorda nu och vi satsar på fler spännande gäster under hösten.

Vulkanernas ordförande Michael Barsoma ”in action”.
Vulkanernas ordförande Michael Barsoma ”in action”. Foto: Emma Lindell

Det andra avsnittet publiceras på fredag kväll. Gästar det programmet gör stekhete skytteligatvåan Victor Edvardsen och Vulkanernas ordförande Michael Barsoma.

– Någon "teaser" om programmet? Edvardsen pratar om AIK-matchen, vilken liga han helst vill spela i och sina landslagsförhoppningar. Barsoma pratar om uppstarten av Vulkanerna, deras stöd och lördagens bortaresa mot Varberg.

Artikeltaggar

DegerforsDegerfors IFFotbollMichael BarsomaStora VallaStudio vallaVictor Edvardsen

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.