Hoppa till huvudinnehållet

Spelarbetyg: Degerfors tre bästa spelare mot Varberg

Publicerad:
Reporter Dennis Pavlovic
Dennis Pavlovic
dennis.pavlovic@kt-kuriren.se
Adam Carlén i duell med Varbergs Albert Ejupi.
Adam Carlén i duell med Varbergs Albert Ejupi. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Degerfors klarade 0–0 med en man mindre från 39:e minuten. Tidningen har, bland många starka insatser, valt ut matchens tre bästa bortaspelare.

Läs också

Alfie Whiteman (+++)

Började illa, med en galning passning som gav Tashreeq Matthews ett hyggligt skottläge i sjätte minuten, men avslutade mästerligt. Räddade i slutändan en poäng med, framför allt, jätteräddningen på Robin Simovics nick i 74:e. Matchens spelare.

Adam Carlén (++)

Var tillbaka efter avstängning och visade upp sina defensiva spetskvalitéer efter utvisningen. Vann nickdueller i eget straffområde, närkamper på mittplan och transporterade även boll i omställningslägen. Otrolig arbetsinsats och otroligt viktig spelare för DIF.

Erik Lindell (+)

Gjorde det riktigt bra mot Varbergs erkänt starka vänsterkant. Fyllde på i omställningarna även i andra halvlek, lungorna verkade aldrig ta slut. Har till och med varit utanför matchtrupper under säsongen, men har nu tagit sig tillbaka in i elvan med besked. Var riktigt bra även mot AIK.

Artikeltaggar

Adam CarlénAlfie WhitemanDegerfors IFErik LindellFotbollVarbergVarberg energi arena

Så här jobbar KT-Kuriren med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara sanna och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.