Politiker - ta ert uppdrag på allvar

Insändare
PUBLICERAD:
Det finns en oro över Karlskoga lasarett.
Foto: Kajsa Juslin

PRO Samorganisation i Karlskoga ser med oro hur Karlskoga Lasarett avskalas bit för bit. Att avvakta i tio år med att öppna BB är orealistiskt. Det förstår var och en. Om Karlskoga Lasarett inte hade funnits under coronapandemin hade det varit katastrof.

Vi ser med tydlighet att Regionen på chefsnivå beslutat att på sikt lägga ner lasaretten i Karlskoga och Lindesberg. Med förvåning ser vi också att man på politisk nivå inte reagerar kraftfullt på det. I längden kan man inte vara på tvärs med sin väljarkår.

Det är varje politikers uppdrag i Karlskoga, Degerfors och Lindesberg att stå upp för våra lasarett!

PRO Samorganisation

Genom Carl-Axel Hedvall och Roy Olsson

Detta är en åsiktsartikel och innehållet är skribentens eller skribenternas egna uppfattningar.